button1 button2 button3 button4

Maatwerk
met talloze mogelijkheden

Altijd hoogstpersoonlijk
De werkwijze van IMS is een hoogstpersoonlijke. Zo komt onze ontwerper bij u langs, om in alle rust uw wensen door te nemen. Door persoonlijk uw situatie in ogenschouw te nemen, kan de ontwerper zich een beeld vormen van alle mogelijkheden en deze meteen met u doorspreken.

Gedurende het hele traject houdt IMS nauw contact met u. Deze voortdurende afstemming van ideeën, wensen en mogelijkheden leidt tot een optimaal eindresultaat: soms verrassend anders, vaak met meer mogelijkheden dan u had verwacht, maar altijd precies aansluitend op uw wens.
bottomleft

Bewezen vakmanschap
Of het nu een enkel meubelstuk of een totaalconcept betreft: de vakkundige medewerkers van IMS vertalen iedere interieurwens in een concreet kwaliteitsproduct.

Met het bewezen vakmanschap van IMS zijn de mogelijkheden oneindig. Vanzelfsprekend is het maatwerk leverbaar in iedere interieurstijl en in iedere kleur.

topright
middlebottom
middleright
Compleet geoutilleerd
IMS beschikt over een uitgebreid machinepark, geschikt voor de vervaardiging van alle mogelijke producten in zowel massief hout als plaatwerk. Dankzij de moderne en kwalitatief hoogwaardige spuiterij kan
IMS het maatwerk in iedere gewenste kleur leveren.
bottomright